ACTIE: Koop 2 Mondkapjes, Krijg 1 Cadeau (kies 3 mondkapjes) || UV Sterilizer tijdelijk €99,- ipv €139,-

Ons Verhaal

EEN PASSIE VOOR SCHONE LUCHT & BESCHERMING VAN DE LUCHTWEGEN

Het 'KandyMask N99 mondkapjes' verhaal begint meer dan 16 jaar geleden, toen voormalig professional ijshockeyspeler en Canadese oprichter Iannique Renaud besloot om 3 maanden door China te gaan reizen. Het beviel hem zo goed, dat hij besloot te blijven.

Toen zijn zoontje, geboren in Shanghai, nog een klein babytje was, leed hij aan ernstige ademhalingsklachten als gevolg van de zware luchtvervuiling. Hij moest meerdere malen in het ziekenhuis verblijven, waar de dokters hem aan zijn luchtwegen behandelden. Het beeld van zijn jonge zoontje aan de beademingsapparatuur, had Iannique dusdanig geraakt, dat hij zijn zinnen zette op het zoeken naar een niet-invasieve oplossing.

Iannique onderzocht welke luchtfilter-technologiën en filtermaterialen beschikbaar waren, waarmee hij zijn zoon kon beschermen. Hij bouwde zelf een filtersysteem voor de slaapkamer van zijn zoontje. 

Nadat de oplossing voor binnenshuis was ontwikkeld, wilde Iannique zijn zoontje ook buitenshuis beschermen. Dit is hoe het KandyMask mondkapje is ontstaan. Gebruikmakend van de kennis en ervaring in luchtfiltering, ontwierp Iannique een mondkapje dat zowel stijlvol als ontzettend effectief was. Door de effectieve bescherming binnen en buiten de deur, genas Iannique's zoontje volledig van de luchtwegklachten.

De reis was gestart en de laatste 16 jaar heeft Iannique gebouwd aan zijn 'air filtration'-bedrijf, dat uitgroeide tot een van de meest gerespecteerde 'air filtration'-bedrijven in Azië, met meer dan 60 werknemers en 3 kantoren wereldwijd. De 'air quality' afdeling werd in 2017 overgenomen door een multinational. Iannique behield echter de mondkapjes afdeling, en is nu genaamd KandyMask.

Iannique woont momenteel weer in Montreal, Canada, zodat zijn kinderen weer schone lucht kunnen ademen. Hij heeft sindsdien zijn tijd gespendeerd aan het perfectioneren van de KandyMask mondkapjes. KandyMask is ondertussen uitgegroeid tot het premium mondkapje waarvoor het bekend is. 

De missie van KandyMask is ervoor te zorgen dat geen ouder haar/zijn kind hoeft te zien leiden aan ademhalingsproblemen door luchtvervuiling.

 

Voor wie is KandyMask er?

  • Voor alle scholen en universiteiten die hun scholieren en studenten willen beschermen
  • Voor alle bedrijven die hun medewerkers willen beschermen
  • Voor alle gezinnen die extra bescherming willen
  • Gezondheids-, Wellnessbedrijven en retailers die mondkapjes willen distribueren en extra omzet willen maken

Wat is ons business model?

Wij hebben de luxe dat we de productie in eigen hand hebben en dat we niet afhankelijk zijn van derde partijen. Wij geloven dat dit ons de unieke mogelijkheid biedt om de kwaliteit te waarborgen van ieder afzonderlijk mondkapje.

 

Bedankt voor het kiezen voor KandyMask!

Founder, Iannique Renaud

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods